TRIVSELREGLER


Pool och poolområde

Pool och poolområde Vi är stolta över vårt fina poolområde, där vi kan njuta av fina sommardagar. Tänk på att bara använda plastglas inne på poolområdet eftersom glas och annat kan spricka och ge skador. Hamnar glas i poolen behöver den saneras vilket både innebär kostnader och skapar trista avbrott i badandet. Duscha innan bad i poolen och bada inte efter 21 på kvällen.

Tvättstuga

Tvättstuga Tvättmöjligheter finns i tvättstugan halvtrappa ner, bredvid poolen. Från midsommar fram till augusti finns ett bokningsschema uppsatt, för att fler ska kunna planera sitt tvättande. Glöm inte bort att lämna tvättstugan städad och snygg efter dig. Tvätta inte efter klockan 21 på kvällen.

Grillning

Grill Det är härligt att grilla om sommaren, här är några saker att tänka på:

- Grillar används i trädgårdar och uteplatser på husens yttre sidor. Tänk alltid på att hålla ordentlig uppsikt över grillen, att inte störa andra genom att sprida os in i bostäder och att ha behörigt avstånd till lättantändligt material och taksprång. - På uteplatserna som vetter mot innergård får inte grillar användas, eftersom husens taksprång medför hög brandrisk.

Ljud på kvällen

Håll ett lugn på innergården efter 22 på kvällen, eftersom varje samtal färdas fritt mellan husen. Spela heller inte hög musik mellan klockan 22 på kvällen och 7 på morgonen.

Parkering

Till varje bostadsrätt hör en parkeringsplats. Parkera bara på markerade parkeringsplatser, som är kantade med gatsten

.